Champions League 19-20/10

Home » Champions League 19-20/10

De Champions League gaat weer van start! En dat betekent natuurlijk leuke wedstrijden die vragen om een weddenschap! Daarom hebben we ook deze week weer een leuk combi lijstje gemaakt.

We beginnen uiteraard met Ajax, de enige Nederlandse troef in de Champions League dit seizoen. Na een overwinning op SC Heerenveen afgelopen weekend nemen de Amsterdammers het dinsdag op tegen Borussia Dortmund. De Duitsers wonnen afgelopen week met 3-1 thuis van Mainz. De grote man bij Dortmund, Erling Haaland, scoorde twee maal. Het andere doelpunt kwam van Marco Reus. Door de sterke start van de Amsterdammers in het miljoenenbal neigt ons gevoel naar een kleine overwinning van Ajax. Echter is een gelijkspel niet uitgesloten, dus kiezen we voor Ajax draw no bet (bij een gelijkspel krijg je je inzet terug). 

De tweede wedstrijd waar onze ogen op vallen is de partij tussen Atletico Madrid en Liverpool, een spannende clash tussen twee topploegen. Doorgaans speelt Atletico vrij behoudend, waardoor we verwachten dat het een stroeve wedstrijd wordt. In deze wedstrijd zal er zeker wel een doelpunt gescoord worden (waarschijnlijk uit een counter) maar een doelpuntenfestijn zal het waarschijnlijk niet worden. We kiezen ervoor om voor onder 2.5 doelpunten te gaan, dus maximaal twee doelpunten in de gehele wedstrijd.

Op woensdag neemt het Oostenrijkse Red Bull Salzburg (Europees ook wel FC Salzburg) het op tegen het door Mark van Bommel geleide Wolfsburg. Wolfsburg mist spits Wout Weghorst, wat weer een voordeel voor de Oostenrijkers is. Daarnaast is Salzburg de Champions League goed begonnen door in Sevilla gelijk te spelen (1-1) en thuis van Lille te winnen (2-1). Ook in de competitie hebben de Oostenrijkers een goede reeks, met een ruime reeks thuis overwinningen. De quotering van Salzburg staat voor een draw no bet (gelijkspel betekent geld terug) 1.50. Die kans willen we natuurlijk niet laten liggen. We nemen hem dan ook mee in ons lijstje.

Zoals je ziet gaan we deze week voor een wat behoudendere lijst. De bovenstaande keuzes zijn leuk om te spelen, en zijn bovendien ook hartstikke haalbaar. De eindquotering van de combinatie weddenschap komt bij betcity op 4.54. Met een inzet van €10 kunnen we daar toch ruim €45 van maken. Al met al wensen we iedereen veel succes en plezier bij het bekijken en voorspellen van de wedstrijden. Ook voor de Europa- en conference league komen we met een aantal leuke wedtips. Houd ons vooral in de gaten voor de beste tips en bonussen. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Legale bookmakers
Betcity.nl
Betcity.nl

Betcity.nl is met recht een aanwinst voor de Nederlandse kansspelmarkt.

Toto
Toto

Toto is sinds 1956 een aanbieder van sportweddenschappen.