The Masters Darts voorspellen

Home » The Masters Darts voorspellen

Traditioneel wordt het darts seizoen ook dit jaar weer geopend met het toernooi ‘The Masters’. De 24 hoogst geplaatste darters nemen het tijdens dit weekend tegen elkaar op in the Marshall Arena in Milton Keynes.

Vorig jaar wist underdog Jonny Clayton er met de titel vandoor te gaan. Voor hem betekende deze winst het ticket naar de Premier League of darts, welke hij vervolgens ook wist te winnen. Wat zijn de kansen dit jaar voor hem, en wie zijn de andere kanshebbers?

Bookmaker Betcity denkt dat er drie grote kanshebbers zijn, namelijk Gerwyn Price, Michael van Gerwen en natuurlijk de WK winnaar van dit jaar: Peter Wright! Voor zowel Price als Van Gerwen krijg je 5 keer je inzet bij toernooiwinst, en bij Wright is dat 5.5 keer.

Maar op welke speler kun je dan het beste wedden? Als we naar de historie kijken, dan zien we dat Van Gerwen liefst vijf maal op rij het toernooi wist te winnen, Peter Wright deed dat één keer, in 2020. Price heeft het toernooi nog niet gewonnen, maar zal er zeker op gebrand zijn om een eerste Masters titel op zijn naam te schrijven.

Het afgelopen jaar wist Michael van Gerwen slechts één titel te winnen, de Nordic Darts Masters. Voor hem is dit zijn kans om het nieuwe jaar positief te starten, en gezien zijn talent hebben we er vertrouwen in dat hij dit toernooi kan winnen. Daarom hebben wij er voor gekozen om de gratis darts weddenschap van €5, die iedere speler van Betcity heeft gekregen, in te zetten op Michael van Gerwen. Bij winst levert ons dit €20 winst op!

Bij Betcity krijg je als nieuwe speler een gratis weddenschap van €20, zodra je een storting maakt van minimaal €20. Als je deze gratis weddenschap op Van Gerwen plaatst, kun je zomaar €100 rijker zijn zondagavond! Doe er vooral je voordeel mee, en voorspel mee…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Legale bookmakers
Betcity.nl
Betcity.nl

Betcity.nl is met recht een aanwinst voor de Nederlandse kansspelmarkt.

Toto
Toto

Toto is sinds 1956 een aanbieder van sportweddenschappen.

Vanaf nu kun je heel gemakkelijk quoteringen vergelijken op onze website.

Zo speel je altijd je weddenschap tegen de beste quoteringen, en haal je dus het maximale uit je weddenschap!